stiri
  A inceput Editia de toamna 2018!

9 Octombrie 2018

NOD si IBM au punctaj maxim dupa prima etapa 
 
Luni – 8 octombrie – a debutat Editia de toamna 2018 a Romanian Corporate Sports – Baschet, una ce reia formatul special din Primavara, dar de aceasta data cu 7 echipe, cu sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, urmat de tablou final.
Formatul presupune cate 12 meciuri pentru fiecare echipa in Faza Grupelor, dar si multa distractie in afara de baschet 3x3.
 
Astfel, in prima seara IBM Romania a intalnit debutanta ARILOG, de care a dispus cu 19-5, insa a beneficiat si de indisponibilitatea echipei Coca-Cola HBC Romania si a acumulat inca o victorie in palmares.
NETWORK ONE DISTRIBUTION a invins, cu 30-21, reprezentativa SG EBS, respectiv cu 15-13 echipa VODAFONE Romania. Cu doua victorii in tot atatea meciuri, IBM Romania si NETWORK ONE DISTRIBUTION debuteaza in campionat punctaj maxim.
 
Debut fericit si pentru echipele VODAFONE Romania si SG EBS, care au reusit cate o victorie in prima seara.  VODAFONE Romania a trecut, cu 15-7, de ENGIE Romania, in timp ce SG EBS a surclasat aceeasi ENGIE Romania cu 18-13.
 
Pe 15 octombrie este programata urmatoarea etapa a competitiei, programul acesteia fiind disponibil aici.
 
Mult success tuturor echipelor!