stiri
  Coca-Cola, aproape de triada candidatelor la podium

6 Noiembrie 2018

Si NOD, SG EBS si VODAFONE au avut o etapa a 5-a reusita
 
Luni – 5 noiembrie a fost etapa a 5-a a editiei, iar Coca-Cola HBC Romania a mai strans ceva capital in lupta cu celelalte 3 contracandidate la podium, VODAFONE Romania, SG EBS si IBM Romania.
Astfel, in partida cu ARILOG, Coca-Cola a reusit sa se impuna cu 17-10, iar pe IBM Romania a invins-o cu 16-11. Rezultatele acestea au apropiat-o la un singur punct de triada de mai sus, clasata pe locurile 2-4.
 
Tot doua victorii a bifat luni seara si NETWORK ONE DISTRIBUTION, 24-16 cu VODAFONE Romania, respectiv 22-14 cu ENGIE Romania, aceste succese ajutand NOD sa se distanteze in pozitia de lider la 6 puncte de urmaritoare.
 
SG EBS a reusit o victorie in doua meciuri, 17-11 cu ENGIE Romania,  ceea ce a echivalat cu o urcare de o pozitie in clasament, pana pe locul 3.
Cu victoria muncita (13-11) in fata SG EBS, VODAFONE Romania a urcat si ea o pozitie in clasamentul intermediar, pana pe 2. 
 
Urmatoarea etapa a editiei in curs va avea loc pe 12 noiembrie, programul sau complet fiind disponibil aici, prin click pe ETAPA 6.