stiri
  Echipa saptamanii: 1&1 INTERNET Romania

18 Martie 2013

Numai jucatori unul si unul

Dupa trei etape de Romanian Corporate Sports - Baschet, doar patru echipe au ramas neinvinse, din totalul de 16. Intre acestea, una dintre cele mai frumoase e formatia clasata momentan pe pozitia secunda in Grupa A: 1&1 INTERNET Romania. A invins in etapa inaugurala XEROX Romania, apoi BANCA ROMANEASCA, iar in runda a treia a trecut de SKIN MEDIA.

Cine sunt cei care si-au speriat adversarii din Romanian Corporate Sports? Este vorba despre Vlad Cabel, Sabin Stoica, Dan Georgeoni, Cristi Ion, Alin Werner Novak, Alex Paduraru si Daniel Beu. Au venit, au jucat, au invins. Care va fi parcursul lor incepand cu etapa a 4-a, ramane de urmarit. E interesant insa cum vad si ei participarea in competitie, pe care o infatiseaza Wolfgang Gunne, director general al 1&1 INTERNET Romania.

Romanian Corporate Sports: Cum vedeti initiativa organizarii unei astfel de competitii sportive intre marile companii din Romania?

Wolfgang Gunne: Dincolo de evenimentele organizate la nivel intern de catre fiecare companie, initiativele precum Romanian Corporate Sports vin sa completeze experientele de teambuilding si, implicit, apartenenta angajatilor nostri la o cultura organizationala. Orice competitie este un bun prilej pentru autodepasire si performanta, indiferent de nivelul sau miza pentru care aceasta se desfasoara.

R.C.S.: Cum credeti ca influenteaza atmosfera de lucru sau climatul socio-profesional aceasta competitie de baschet?

W.G.: Orice competitie este o ocazie de intensificare a relationarii intre angajati, de consolidare a echipei si - de ce nu? - un bun pretext de socializare in afara orelor de program. Cu siguranta, inclusiv din acest punct de vedere, relatiile dintre colegii de echipa se imbunatatesc odata cu participarea la astfel de competitii, un efort comun pentru atingerea unor performante sportive si confirmarea valorii, chiar si la nivel de amatori.

R.C.S.: Aveti in echipa jucatori care au practicat baschetul ca sport de performanta, avand in vedere veleitatile lor tehnico- tactice?

W.G.: Echipa este una autodidacta. Colegii nostri nu au practicat baschetul ca sport de performanta, sunt pasionati, si asta se vede din jocul pe care il fac in fiecare dintre etapele competitiei. Este un hobby al fiecaruia dintre ei si, totodata, o mandrie a faptului ca ne reprezinta pe noi, toti cei de la 1&1.

R.C.S.: Exista interes din partea colegilor celor implicati efectiv, din postura de jucatori in aceasta competitie?

W.G.: Colegii nostri se inscriu in competitii de acest gen avand la baza, dincolo de un spirit competitional ridicat, si o afinitate pentru sport. Rezultatele in sine sunt marturia interesului pe care echipa noastra il are pentru sport, dar si ambitia de a fi cei mai buni si a reprezenta compania cat mai bine si in afara profesiei pe care o practica in cadrul 1&1.

R.C.S.: Care sunt obiectivele 1&1 in Editia de primavara 2013 Romanian Corporate Sports - Baschet?

W.G.: Echipa noastra este foarte increzatoare in fortele proprii. Avem jucatori extrem de ambitiosi si tehnici, care au obtinut multe victorii pana in aceasta etapa a competitiei. Evident, ne dorim sa ajungem pana in finala, insa indiferent de rezultat, astfel de competitii sunt foarte importante pentru echipa 1&1 si ne bucuram de fiecare data sa participam.

Este evident ca reprezentantii 1&1 INTERNET Romania sunt motivati si competitivi, iar rezultatele demonstreaza asta. Urmeaza insa patru noi etape din Faza grupelor, iar adversarii lor se vor mobiliza din ce in ce mai bine, le vor studia jocul mai atent si le vor cauta punctele slabe. De acum inainte, fiecare victorie va fi mai grea, dar, in acelasi timp, si mai dulce.