stiri
  ROMATSA-R.A. acumuleaza doua succese

24 Aprilie 2018

Si SG EBS se impune in cea de-a 4-a seara a competitiei  
 
Luni – 23 aprilie s-au jucat partide din etapele 2 si 3, mansa tur a competitiei de baschet Romanian Corporate Sports, Editia de primavara 2018, acestea avand o influenta importanta asupra clasamentului.
 
ENGIE Romania a sustinut doua meciuri tari, unul impotriva ROMATSA-R.A., celalalt contra SG EBS. ROMATSA-R.A. si-a demonstrat superioritatea si a depasit ENGIE Romania cu 29 la 19. Si SG EBS a reusit sa invinga ENGIE Romania luni, scor final 23 – 13.
 
Cel mai tare meci al serii a fost cel dintre IBM Romania si ROMATSA-R.A., o partida echilibrata si captivanta. Au invins controlorii de trafic aerian la diferenta de doar 3 puncte, scor 29- 26.
 
Aceste rezultate au influentat vizibil clasamentul provizoriu al competitiei, Coca-Cola HBC Romania inregistrand o cadere dramatica de pe locul 2 pe 5, in timp ce SG EBS a urcat o pozitie, de pe 3 pe 2, ROMATSA-R.A. a urcat de pe 6 pe 3, ENGIE Romania a ajuns de pe 5 pe 4, SG EBS a promovat de pe 3 pe 2, iar NETWORK ONE DISTRIBUTION a cazut de pe 4 pe 6. Doar liderul clasamentului, IBM Romania, s-a mentinut pe aceeasi pozitie.
 
Urmatoarea etapa a competitiei este programata luni – 7 mai.