stiri
  SG EBS aduna capital in clasament

23 Octombrie 2018

NOD, IBM si Coca-Cola reusesc si ele rezultate bune in etapa 3
 
A fost seara SG EBS pe 22 octombrie, echipa care a reusit doua victorii din tot atatea meciuri in etapa a 3-a.
Foarte echilibrata a fost confruntarea cu IBM Romania, pe care SG EBS a castigat-o la limita, 10-8, in conditiile in care IBM este una din echipele de traditie ale campionatului Romanian Corporate Sports. A urmat meciul cu ARILOG, o debutanta in competitie, insa de aceasta data diferenta a fost ceva mai clara, SG EBS impunandu-se cu scorul de 12 la 3. In urma acestor doua victorii SG EBS egaleaza la puncte (8) IBM si Coca-Cola HBC Romania, toate 3 pornind in urmarirea liderului NETWORK ONE DISTRIBUTION.
 
Iar daca vorbim despre NOD, echipa a continuat si in etapa a 3-a parcursul fara ezitare, bifand inca doua victorii in meciurile programate. Astfel NETWORK ONE DISTRIBUTION a invins ARILOG cu 20-11 si Coca-Cola HBC Romania cu 29-22 si se mentine pe pozitia cea mai inalta din clasament.
 
Si Coca-Cola HBC Romania a reusit o victorie in aceasta etapa, 17-10 cu ENGIE Romania. De asemenea, IBM Romania s-a impus in fata VODAFONE Romania cu 15-12.
 
Etapa a 4-a a competitiei urmeaza sa se desfasoare pe 29 octombrie, moment in care este posibil ca punctajele din clasament sa se mai cristalizeze.