stiri
  UniCredit – campioana editiei

19 Iunie 2019

IBM Romania a pierdut la limita finala
 
Marti – 18 iunie, au avut loc semifinalele si finalele Romanian Corporate Sports - Baschet, Editia de primavara 2019. Semifinalele au fost echilibrate, calitatea jocurilor fiind la cel mai inalt nivel. Astfel, in prima semifinala UniCredit a trecut, cu 19-18, de SG EBS, in timp ce IBM Romania a depasit HUAWEI cu 24-17. Ca urmare a acestor rezultate SG EBS a intrat in finala mica impotriva HUAWEI, iar "chinezii" s-au impus, cu 21-16.
 
Finala dintre UniCredit si IBM Romania a fost una de infarct, cele doua reprize fiind dominate pe rand de echipe diferite. Astfel, la pauza scorul era 15-12 pentru UniCredit, insa cea de-a doua a fost castigata de IBM Romania  cu 12-10, insuficient insa pentru victorie, scorul final fiind 25-24 pentru UniCredit.
In urma acestor rezultate campioana a terminat UniCredit, vicecampioana a devenit IBM Romania, pe locul 3 s-a clasat HUAWEI, iar pe pozitia a 4-a, SG EBS. 
 
UniCredit a dat si MVP-ul campionatului, pe Lucian Pavel, jucator ce s-a remarcat pe tot parcursul Editiei de primavara 2019 a Romanian Corporate Sports - Baschet.
 
Multumim tuturor participantilor si ii felicitam pentru intreaga evolutie!
 
Va asteptam la Editia de toamna 2019!